Pacuraru: Nu intentionez sa imi dau demisia, pentru ca nu exista nicio fapta de coruptie

Postat la 10 decembrie 2007 1 afişăre

Ministrul Muncii, Paul Pacuraru, a declarat, luni, ca nu intentioneaza sa-si dea demisia, intrucat nu exista nicio fapta de coruptie in ceea ce-l priveste, ci doar o batalie politica pe care Palatul Cotroceni o duce impotriva Guvernului

"Ca sa existe un dosar, trebuie sa existe o fapta de coruptie. In ceea ce ma priveste, nu exista nicio fapta care poate fi calificata ca infractiune. Niciunui cetatean din Romania nu i se poate face un dosar pe subiecte scrise de domnul Morar si colegii sai", a declarat ministrul Pacuraru.

Totodata, el considera ca dosarul sau de la DNA este un subiect inventat „pe care-l flutura din cand in cand in media” si nu reprezinta decat o batalie politica pe care o duce Palatul Cotroceni impotriva Guvernului.

"Eu am facut ceea ce trebuia facut", a mai declarat, luni, la finalul intalnirii cu reprezentantii patronatelor si sindicatelor, ministrul Muncii.

Mai multe detalii, aici

Urmărește Business Magazin

/articolul-zilei/mediafax/pacuraru-nu-intentionez-sa-imi-dau-demisia-pentru-ca-nu-exista-nicio-fapta-de-coruptie-2300941
2300941
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.