Gigi Becali rămâne în arest

Postat la 07 aprilie 2009 4 afişări

Omul de afaceri Gigi Becali, alături de cei cinci acuzaţi în dosarul sechestrării unor persoane care i-ar fi furat autorismul rămân în arest.

Alături de Becali au mai fost arestate gărzile sale Cătălin Zmărăndescu, Ştefan Dediu, Nicolae Dumitraşcu şi Dumitru Beciu. Instanţa a dispus ca toţi cei cinci să stea în arest 29 de zile.

În cazul lui Marius Petrinel Geavela, instanţa a decis să nu ia măsura arestării preventive, interzicându-i însă acestuia să părăsească ţara.

În cadrul procesului, avocatul Gheorghe Mateuţ a invocat mai multe probleme procedurale, susţinând că Becali a fost adus cu mandat, în condiţiile în care nu fusese citat anterior, cum prevede legislaţia. De asemenea, Mateuţ a mai invocat, totodată, mai multe probleme procedurale privind încălcarea dreptului la apărare.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Aflati aici de ce a fost retinut de DNA miliardarul Puiu Popoviciu

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Gigi Becali,
mediafax,
arest,
ancheta
/articolul-zilei/mediafax/gigi-becali-ramane-in-arest-4170166
4170166
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.