Fondatorul Apple, cel mai influent om de afaceri din lume

Postat la 28 noiembrie 2007 1 afişăre

Fondatorul Apple, Steve Jobs, in prezent presedinte si director general al companiei, ocupa primul loc intr-un top al celor mai influenti 25 de oameni de afaceri din lume, care evalueaza abilitatea acestora de a isi atinge obiectivele, prin aptitudini interpersonale, potrivit revistei Fortune

Potrivit sursei citate, urmatoarele pozitii in clasament revin, in ordine, lui Rupert Murdoch, presedintele si directorul general al grupului media News Corp, si lui Lloyd Blankfein, presedintele grupului financiar Goldman Sachs.

Locul patru este impartit de directorul general al Google, Eric Schmidt, si de fondatorii si presedintii grupului, Larry Page si Sergei Brin, iar pe pozitia a cincea se claseaza Warren Buffett, presedintele Berkshire Hathaway.

De asemenea, cei mai bogati oameni din lume, potrivit unui clasament realizat de Fortune in luna august, omul de afaceri mexican Carlos Slim, presedintele furnizorului de servicii de comunicatii TelMex, si fondatorul si presedintele Microsoft, Bill Gates, ocupa locurile sapte si, respectiv, 20, in topul celor mai puternici oameni de afaceri.

Mai multe detalii aici

Urmărește Business Magazin

/articolul-zilei/mediafax/fondatorul-apple-cel-mai-influent-om-de-afaceri-din-lume-1065000
1065000
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.