Pedistul Cezar Preda, regele gunoaielor

Postat la 29 noiembrie 2007 1 afişăre

Jeanina Preda, fost presedinte ANRSC, manager la o firma cu actionariat RER – REBU. Sef la firma de salubrizare RER Galati – finul lui Preda

Grupul de firme RER Romania SRL este cel mai important „gunoier” din tara, asigurand serviciile de salubrizare din 8 orase: Bucuresti, Timisoara, Buzau, Oradea, Galati, Braila, Tulcea si Deva. RER este patronata de familia germana Remmert (tata si fiu), dar supervizata politic de persoane-cheie din PD, in frunte cu deputatul Cezar Preda, vicepresedinte democrat si seful Comisiei parlamentare de control al SIE.

 

In Capitala, cand spui REBU – firma cu cifra anuala de afaceri de 30 de milioane de euro –, spui RER. Astfel, REBU inseamna 50% RER si 50% Consiliul Municipal. Director REBU e Mircea Raicu, presedinte executiv PD Ilfov, omul lui Cezar Preda si varul lui Romeo Raicu, vicepresedinte PD si presedinte al filialei sectorului 4 a partidului.

Cezar Preda insusi a fost director in RER, coordonand initial filiala din Buzau, apoi si pe cele din Galati si Tulcea. „Am coordonat toate afacerile RER din tara, am pus pe roate si afacerea REBU”, se lauda Preda. Acum, deputatul nu mai e implicat direct, dar sforile tot el le trage. La Galati, sef RER este finul d-lui Preda, Ion Dumitru. „Eu l-am recomandat, e un baiat de exceptie, face treaba buna”, spune nasul Preda.

Click aici pentru mai multe detalii

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
salubrizare,
REBU
/articolul-zilei/gandul/pedistul-cezar-preda-regele-gunoaielor-1066581
1066581
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.