Un Brancusi necunoscut, scos la vanzare in Bucuresti

Postat la 19 decembrie 2010 33 afişări

Sa mai gasesti, azi, un fragment inedit din opera genialului Hobit (nascut in comuna Hobita) e ca si cum ai primi un semn de pe lumea cealalta. Galeria Colors Art a izbutit sa intre in dialog cu spiritele si sa aduca in galeria sa bucuresteana un crochiu brancusian.

Ca sa coboram in graba pe Pamant, va vestim ca totul aici are un pret: impromptu-ul brancusian costa 20.000 de euro.

Tablourile prezente in expozitia "Les Artistes roumains et l'Ecole de Paris", deschisa pana la 31 ianuarie 2011 la galeria Colors Art, apartin unor nume de referinta ale picturii romanesti si, fara sa fie capodopere, ilustreaza un stil caracteristic sau un moment semnificativ de creatie, ceea ce le indrituieste preturile, uneori foarte indraznete (iata doar cateva exemple: Marcel Iancu, 60.000 de euro, Victor Brauner - 18.000, Jacques Hérold - 15.000).

Detalii pe Ziarul de Duminica.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/un-brancusi-necunoscut-scos-la-vanzare-in-bucuresti-7830329
7830329
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.