Tratament de lux pentru creioane

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 11 martie 2018 65 afişări

Dacă tot revin la modă diverse produse din trecut, cum ar discurile de vinil, casetele audio ori maşini ca Fiat 500, e un moment bun să profiţi de nostalgia care-i mână pe cumpărători şi să lansezi ceva care să-i tenteze, strategie pe care a adoptat-o, din câte se vede, şi compania elveţiană producătoare de instrumente de scris şi articole de birou de lux Caran d’Ache.

Tratament de lux pentru creioane

Aceasta, scrie The Telegraph, a lansat recent o ascuţitoare pentru creioane în ediţie limitată, Matterhorn, care aminteşte de un produs lansat în 1933.

Produsă în doar 4.478 exemplare (exact câţi metri înălţime are muntele de la care-şi trage numele), ascuţitoarea de lux are o culoare aparte, ”brut rosé“, aleasă pentru aspectul plăcut şi pentru a sublinia faptul că obiectul este unul solid, care va rezista bine în timp, şi vine într-o cutie de metal de aceeaşi culoare, care aminteşte şi ea de cutiile de altădată şi poate fi expusă la loc de cinste pe un raft.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.