SURPRIZĂ uriaşă de care au avut parte clienţii Băncii Transilvania în această dimineaţă. MESAJUL pe care l-au primit i-a lăsat mască

Postat la 10 martie 2018 2574 afişări

Banca Transilvania şi Visa au lansat o nouă campanie pentru promovarea plăţilor electronice, printr-o reclamă ”narată” de vocea actorului Morgan Freeman, unul dintre cei mai cunoscuţi actori, protagnoist în zeci de filme la Hollywood, dar şi narator pentru documentare emblematice, precum ”Through the Wormhole”, ”Freedom: A history of Us”, ”Slavery: The making of America” sau ”Cosmic Voyage”.

SURPRIZĂ uriaşă de care au avut parte clienţii Băncii Transilvania în această dimineaţă. MESAJUL pe care l-au primit i-a lăsat mască

Reclama începe cu vocea lui Morgan Freeman spunând ”Salut România, încă mai plăteşti cash în 2018? Ei bine, poate ai lucruri mai bune de făcut cu timpul tău, pentru că de fiecare dată când plăteşti cash, pierzi timp. Şi timpul este cel mai important lucru din viaţa ta.  Ştiai că atunci când plăteşti contactless cu cardurile, brăţara, stickerul sau aplicaţia BT Pay de la Banca Transilvania şi Visa, economiseşti timp pentru lucrurile care contează cu adevărat? 

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.