Tablouri pentru toţi

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 07 noiembrie 2022 35 afişări

Tablouri pentru toţi

Nu toţi iubitorii de artă care vor să-şi înfrumuseţeze locuinţele sau să înceapă să colecţioneze au curajul de a se duce la o galerie specializată, temându-se fie că nu vor fi luaţi în serios din cauză că au o sumă mică de cheltuit, fie că nu ştiu suficiente despre domeniu cât să facă faţă discuţiei cu proprietarii acesteia atunci când le cer sfatul, lucru de care profită unele galerii care se adresează fix acestui tip de clienţi.

Printre acestea, scrie The Telegraph, se numără o reţea pornită din Marea Britanie, Clarendon Fine Art, care se laudă că printre clienţii săi sunt actori, cântăreţi sau alte persoane din industria divertismentului care apelează la aceasta fiindcă nu se simt intimidaţi atunci când îi calcă pragul. Ideea unei astfel de galerii de artă, care ulterior s-a dezvoltat, transformându-se într-o reţea, i-a venit fondatoarei sale, Helen Swaby, atunci când, ducându-se la o galerie tradiţională să caute nişte lucrări cu care să-şi decoreze noua casă, a fost privită cu suspiciune, apoi ignorată pentru că nu părea suficient de înstărită.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
COLECTIONARI,
arta,
galerii,
tablouri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.