Se livrează bucătari

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 21 februarie 2021 76 afişări

Cum ieşitul la restaurant nu mai e posibil întotdeauna dată fiind situaţia actuală, iar clienţii de altădată s-au reorientat către livrări de mâncare la domiciliu, bucătarii din localuri trebuie să găsească şi ei o soluţie de supravieţuire.

În Japonia, spre exemplu, aceştia au ales să presteze servicii la domiciliul clienţilor, care astfel pot mânca o masă ca la restaurant, fără să mai fie nevoie să iasă în oraş, scrie The Japan Times.

Cei care vor să li se gătească acasă însă nu trebuie să caute ei bucătarul, ci apelează la o firmă specializată în închiriat bucătari, Sharedine, care colaborează în special cu bucătari rămaşi fără loc de muncă în urma pandemiei. Clienţii plătesc un abonament pentru un număr de zile pe săptămână în care să li se gătească. Pe lângă ingredientele necesare, au şi posibilitatea de a discuta ce meniu doresc, ceea ce nu pot face în cazul serviciilor de livrare de mâncare. Au chiar şi posibilitatea de a solicita un anume bucătar dacă au fost mulţumiţi de el.

Alţi bucătari se folosesc de renumele lor ca să profite de dezvoltarea serviciilor de livrare de mâncare, închiriind doar spaţii pentru bucătării în care gătesc diverse preparate, de la pui şi pizza la mâncăruri tradiţionale. Mai mult, nu rareori mai multe astfel de afaceri împart o bucătărie, avantajul fiind costurile mai mici decât cele ale unui restaurant.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucatari,
restaurant,
gatit

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.