Rasfat turcesc

Postat la 20 ianuarie 2009 19 afişări

Turistii care aleg Turcia pentru o vacanta o fac, de regula, atrasi de ospitalitatea gazdelor, de frumusetea peisajelor si de bucataria tarii. Doua hoteluri deschise in ultimii doi ani insa doresc ca turistii sa le calce pragul atrasi de rasfatul special oferit.

 

BEYAZ YUNUS: O cladire cu curte interioara in stil oriental, luminata cu lampi cu ulei si terasa generoasa deasupra marii, in Oludeniz. Nu lipseste piscina, cu barul aferent, jacuzzi, iar bucataria nu functioneaza pe baza de meniu, ci musafirilor li se propun in fiecare zi diverse feluri de mancare din care sa aleaga pentru masa urmatoare.

 

DENIZ FENERI: Un complex cu apartamente imprastiate pe o coama inverzita de deal la mica departare de cel mai frumos oras de coasta al Turciei, Kas. Stilul adoptat este minimalist contemporan. Apartamentele situate pe partea dinspre mare sunt circulare, imitand vechile faruri, cu balcoane si terase. In acest complex hotelier nu exista televizoare, asa incat oaspetii isi pot petrece timpul relaxandu-se in alte moduri, admirand peisajul, inotand sau plimbandu-se cu canoea.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
turism,
vacanta,
peisaje,
hoteluri,
Turcia
/arta-si-societate/panorama/rasfat-turcesc-3776185
3776185
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.