Pictură pe pânză. Cum să faci bani din textilele rămase în casă

Postat la 23 noiembrie 2020 45 afişări

Pictură pe pânză. Cum să faci bani din textilele rămase în casă

Picturile şi sculpturile nu sunt singurele opere de artă care se pot colecţiona, artiştii contemporani demonstrându-şi talentul şi prin crearea de mobilă, textile, vase şi obiecte decorative pentru casă. Fie cunoscuţi şi căutaţi, fie în curs de afirmare, unii artişti pictează mai nou pe pânză care se vinde ca atare sau se foloseşte la piese de mobilier ori şerveţele şi nu numai, scrie Financial Times.

Creaţiile lor sunt suficient de interesante pentru public cât să dea curaj unei firme, Saison International, să lanseze anul viitor o colecţie de textile pentru casă, în ediţie limitată, la care a colaborat cu diverşi artişti, o alta, CommonRoom, existând deja din 2014 şi comercializând tapet la a cărui realizare a pus la treabă artişti contemporani.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
moda,
Pictura pe panza,
tablou,
artisti

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.