Pariază pe mister

Postat la 21 februarie 2021 19 afişări

Pariază pe mister

Rămasă fără posibilitatea de a susţine spectacole în faţa publicului şi nedorind să se mute pe Zoom, o mică trupă de teatru din Los Angeles s-a reprofilat.

Shine on Collective a devenit astfel creatoare de jocuri pentru cei cărora le place să dezlege mistere, scrie LA Times. Printre jocurile Shine on Collective se numără „Spirits of Tillinghast” realizat în parteneriat cu Roguelike Tavern, care, dacă nu ar fi fost pandemia, ar fi trebuit să funcţioneze ca un local unde oamenii pot să ia cina şi să se relaxeze cu jocuri, şi „Welcome Home”.  

 Clienţii Shine on Collective primesc o cutie cu indicii care să-i îndrepte spre rezolvarea unui mister. În cazul „Welcome Home”, cutia este gândită să-i dea jucătorului senzaţia că tocmai s-a mutat într-un cartier supravegheat atent de membrii comunităţii

locale, în ea găsindu-se documente şi obiecte rămase de la proprietarul anterior al casei care îndreaptă jucătorul spre cheia enigmei.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.