Noua modă în turism. Drumul către cazare, la fel de important ca toată vacanţa

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 14 februarie 2022 259 afişări

Uneori cei care doresc să ajungă la o destinaţie de vacanţă, cum ar fi un hotel sau o cabană, petrec mai mult timp decât ar dori pe drum fiindcă le e greu să le găsească.

Există însă şi unii cărora chiar le place asemenea bătaie de cap, aceasta venind la pachet cu singurătatea şi posibilitatea redusă de a fi deranjaţi.

O astfel de destinaţie, scrie The Guardian, este The Hidden Hut (Coliba ascunsă), la care cei care au rezervat-o pot ajunge doar pe baza unei fotografii luate din aer pe care este marcat amplasamentul şi eventual ajutor de la proprietari în caz că turiştii nu se simt suficient de aventuroşi.

Mai mult, The Hidden Hut se mută din loc în loc la fiecare 28 de zile într-o zonă din Marea Britanie în care proprietarii săi au închiriat spaţiu, pentru a-i asigura izolarea necesară.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
TURISM,
cazare,
destinatie,
proprietari

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.