Micul secret al unei nunţi reuşite

Postat la 21 ianuarie 2012 31 afişări

În ziua de azi, când organizarea unei nunţi memorabile se poate încredinţa unei firme specializate, multe cupluri aleg să dea o notă aparte momentului în alt mod, scrie The New York Times.

Această notă aparte o reprezintă confecţionarea verighetelor de către chiar cei ce urmează să-şi unească destinele. Ei pot apela la o serie de firme care şi-au deschis ateliere în diverse oraşe ale Statelor Unite. Se poartă chiar şi confecţionarea inelelor de logodnă ce urmează a fi oferite partenerei, deoarece aceia care plănuiesc o astfel de cerere în căsătorie se gândesc că sunt şanse mari să nu fie refuzaţi atunci când vin cu un inel lucrat cu drag de ei.

Cuplurile care doresc să-şi confecţioneze singure inelele îşi fac o programare la unul din atelierele care oferă asemenea servicii, unde, sub îndrumarea unui bijutier, realizează modelul dorit. Clienţii pot alege modelul şi materialul, pe care fie îl cumpără de la compania unde îşi lucrează inelele, fie îl aduc de-acasă, reuşind astfel să reducă preţul obiectelor făcute de ei, care oricum este ceva mai mic decât cel de la un magazin cu pretenţii.

Reprezentaţii companiilor care le permit clienţilor să-şi facă singuri verighetele avertizează însă că un asemenea demers nu e deloc uşor şi că este foarte posibil să nu le iasă din prima ceea ce doresc. Efortul merită însă, pentru că, pe lângă experienţa inedită şi admiraţia viitorului partener de viaţă, clienţii se pot lăuda în faţa prietenilor şi rudelor cu reuşita lor.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/panorama/micul-secret-al-unei-nunti-reusite-9165054
9165054
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.