Lux polivalent. Cum poţi profita la maximum de achiziţiile scumpe

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 29 aprilie 2023 65 afişări

Lux polivalent. Cum poţi profita la maximum de achiziţiile scumpe

După ce au făcut multă vreme achiziţiile de articole vestimentare şi accesorii de lux în funcţie de calitate, marcă şi raritate, o parte dintre clienţi acordă atenţie acum posibilităţii de a le utiliza în mai multe situaţii cu minimum de efort.

Unul dintre motive, cel puţin în cazul femeilor, este să nu fie nevoite să care prea multe haine după ele atunci când, pe durata unei călătorii, au de participat la multe evenimente. Acestora le e aşadar mai uşor să aibă haine şi accesorii care se pot combina rezultând ţinute noi decât să care după ele ceva potrivit pentru fiecare ocazie, scrie The Telegraph.

Îmbrăcămintea polivalentă poate fi mai simplă, sub forma unor jachete pe care cumpărătorul le personalizează cu guler şi căptuşeală pentru a le detaşa şi folosi straturile separate, cum sunt cele de la Marfa Stance, sau ceva mai complicată, cum este cazul produselor de la E Stott. În gama acesteia se remarcă rochii cărora li se pot ataşa mâneci vândute separat pentru a fi purtate la ocazii diferite. Mânecile se ataşează de un guler care se încheie la spate şi dă impresia că ar face parte din rochie. Caracterul polivalent se extinde şi la accesorii, existând deja gentuţe pentru femei sau bărbaţi care se pot purta ca atare sau plia într-un anume fel pentru a se transforma în brăţări, cum sunt cele de la Loewe, produse transformabile apărând şi de la Gucci, Hermes sau Loro Piana. Chiar şi bijuteriile se pot modifica la purtare, diademele devenind broşe, pandantivele cercei sau colierele brăţări.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
lux,
accesorii,
haine

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.