La joacă

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 19 decembrie 2021 74 afişări

La joacă

O modalitate plăcută de petrecere a timpului liber, jocurile de societate de tip table, şah, dame, mahjong sau scrabble, au căpătat o notă de eleganţă, după ce au intrat în atenţia caselor de modă care şi-au proiectat şi au pus în vânzare propriile seturi, ce pot fi folosite şi ca decoraţiuni pentru casă, scrie Wall Street Journal.

Spre exemplu, casa Gucci s-a inspirat din colecţia sa de genţi diplomat din anii şaptezeci şi a creat de la seturi de cărţi de joc personalizate şi lucrate manual la seturi de table sau pocher, cu preţuri şi de câteva mii de dolari.

Armani/Casa a creat un joc de şah format dintr-o pătură pe post de tablă, ce se poate întinde pe pat, pe masă sau pe jos şi piese din fetru, Ralph Lauren a lansat un set de table din lemn de mahon şi alamă, cu accente de piele, care se poate folosi atât pentru table, cât şi pentru dame, iar Prada un set de domino cu piese confecţionate din acelaşi tip de piele ca genţile firmei.

La rândul său, Cartier a creat un set de dame cu tablă din lemn lăcuit şi puluri de marmură, în timp ce Hermes propune un joc de Mahjong în cutie din lemn de palisandru şi piele, cu piese din piele imprimată, care costă 40.000 de dolari.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
MODA,
jocuri de societate,
armani,
gucci

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.