Dacă vreţi să fiţi creatori de modă (VIDEO)

Autor: Loredana Fratila-Cristescu Postat la 26 februarie 2012 51 afişări

După ce a realizat şi lansat nenumărate colecţii vestimentare, cunoscutul creator de modă Oscar de la Renta apelează acum la admiratorii săi pentru a-i oferi surse de inspiraţie pentru o nouă colecţie.

După ce a realizat şi lansat nenumărate colecţii vestimentare, cunoscutul creator de modă Oscar de la Renta apelează acum la admiratorii săi pentru a-i oferi surse de inspiraţie pentru o nouă colecţie. Pentru a-şi face cunoscute ideile, aceştia au la dispoziţie până în luna mai site-ul theboard.oscardelarenta.com, unde au voie să încarce doar imagini sau clipuri video care vor fi văzute de către însuşi creatorul de modă.

Cei ce reuşesc să-i atragă atenţia vor trebui să se mulţumească însă doar cu gloria, deoarece ideile lor nu vor fi plătite, chiar dacă vor fi folosite de maestru.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/panorama/daca-vreti-sa-fiti-creatori-de-moda-video-9344970
9344970
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.