Cum au ajuns proprietarii de grădini să îşi închirieze spaţiile deţinute în aer liber

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 14 martie 2021 117 afişări

Posesorii de grădini au un spaţiu de relaxare la care pot apela oricând, dar nu trebuie să-l folosească neapărat numai ei, ci îl pot pune şi la dispoziţia altora, câştigând ceva bani din asta.

Un nou serviciu disponibil pentru moment doar în California, Healing Gardens (Grădini vindecătoare), preia modelul Airbnb, punând în legătură proprietarii de grădini sau chiar ferme cu cei care doresc să evadeze de acasă în natură, scrie LA Times.

Grădinile şi fermele pot fi închiriate pe termen scurt pentru relaxare sau pentru lucru. Cei care aleg să lucreze pot s-o facă pentru serviciu sau să ajute la muncile fermei. Afacerea Healing Gardens a pornit de la constatarea fondatorilor săi că oamenilor le place să petreacă timp în grădini, ca să scape de stres sau de anxietate, de unde şi ideea de vindecare.

În grădinile de închiriat disponibile în zona Los Angeles şi la San Diego se ţin şi lecţii de yoga sau arte marţiale, şedinţe de meditaţie ori activităţi pentru familii cu copii, cum ar fi cursuri de pictat. Lansat în pandemie, serviciul Healing Gardens a prins la cei sătui de izolarea la domiciliu. Deţinătorii de grădini le pot înscrie pe site-ul firmei, iar proprietarii acesteia speră să crească numărul de grădini disponibile de la 17 câte sunt acum odată relaxarea restricţiilor impuse de contextul actual.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Grădină

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.