Cu aşa blugi nu dai greş (FOTO)

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 16 decembrie 2012 64 afişări

Apăruţi ca un articol vestimentar comod şi numai bun de purtat la lucru, jeanşii intră acum în garderoba de seară, înnobilaţi cu catifea, accente metalice, imprimeuri îndrăzneţe sau dungi de către creatorii de modă din Los Angeles sau New York.

Apariţia unor astfel de jeanşi, pe care creatorii îi consideră foarte potriviţi pentru a fi purtaţi la ocazii în acest sezon de sărbători, se datorează dorinţei de a atrage şi acele femei care îndeobşte nu se simt bine în pantaloni eleganţi, arată San Francisco Chronicle.

Ca atare, pornind de la ideea de jeanşi, designerii au realizat pantaloni care, chiar dacă nu sunt confecţionaţi neapărat din denim, sunt arătoşi, confortabili şi pot fi purtaţi şi la birou, cât şi la câte o petrecere după orele de lucru.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
moda,
jeans,
festiv,
tendinte,
SUA,
casual,
elegant,
petreceri
/arta-si-societate/panorama/cu-asa-blugi-nu-dai-gres-foto-10394854
10394854
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.