Colectia de arta a contelui Duerckheim, vanduta la licitatie la Sotheby's (FOTO)

Autor: Loredana Fratila-Cristescu Postat la 08 mai 2011 26 afişări

O colectie de lucrari de arta creata cu multa pasiune de-a lungul multor ani de catre un industrias german, contele Christian Duerckheim, va fi vanduta in luna iunie la licitatie de catre casa Sotheby’s.

Colectia de arta a contelui Duerckheim, vanduta la licitatie la Sotheby's (FOTO)

Colectia reuneste unele dintre cele mai reprezentative lucrari de arta contemporana germana din anii '60-'70, cumparate de conte, ce si-a descoperit pasiunea pentru arta tarii sale in 1970.

Sotheby's se asteapta ca setul de 59 de lucrari semnate de artisti ca Georg Baselitz, Sigmar Polke, Gerhard Richter sau Blinky Palermo, precum si de nume mai putin cunoscute, sa se vanda pentru circa 55 de milioane de dolari. Licitatia va avea loc la Londra la 29 si 30 iunie.

Duerckheim Collection

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/panorama/colectia-de-arta-a-contelui-duerckheim-vanduta-la-licitatie-la-sotheby-s-foto-8244383
8244383
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.