Brăţară reinterpretată

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 19 martie 2023 28 afişări

Brăţară reinterpretată

Introdusă de jucătoarea americană de tenis Chris Evert, care o purta în timpul meciurilor, aşa-numita „brăţară de tenis” este în continuare căutată. Brăţara, care constă dintr-un şir de diamante de aceeaşi dimensiune montate în aur, s-a păstrat fie în această formă, fie a fost reinterpretată.

Unii creatori de bijuterii au preferat, spre exemplu, să întrerupă şirul clasic cu pietre de dimensiune mai mare care închipuie nişte broboane de sudoare, scrie New York Times. Există şi variante în care diamantele nu mai sunt de aceeaşi culoare sau mărime sau în care se folosesc safire în culorile curcubeului, precum şi modele de brăţări gândite să fie purtate în set la o mână. Alţi creatori de bijuterii s-au îndreptat şi spre o gamă de pietre semipreţioase cum ar fi onix, opal sau labradorit, montate în metal placat cu rodiu ori au ales safire sintetice.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ACCESORII,
bijuterii,
diamante,
aur

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.