2011, anul posetei mini

Postat la 29 ianuarie 2011 42 afişări

Dupa o vreme in care s-au purtat marimi mari, posetele par sa intre la apa anul acesta, daca ne uitam la ultimele modele aparute.

In posetele in voga anul acesta abia daca incap un telefon mobil, un portofel cu maruntis, un ruj si eventual o carte de credit. Desi mai putin incapatoare, gentutele au avantajul ca sunt mai usor de purtat, precum si ceva mai ieftine decat unele mari, producatorii intrecandu-se sa ofere care mai de care modele mici.

Modelul Birkin de la casa de lux Hermes a intrat la apa, putand fi purtat la incheietura mainii, iar de la Chanel sunt disponibile niste modele mici, cu auriu. Pe de alta parte, posetele din oferta Chloe sunt si ele de dimensiuni reduse, cu forma patrata, in timp ce Fendi a optat pentru niste genti de umar in format mini, iar Mulberry prefera sa ataseze gentutele de unele mai mari cu acelasi design.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/panorama/2011-anul-posetei-mini-7930474
7930474
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.