Nu mâncaţi obiectele expuse! (GALERIE FOTO)

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 16 februarie 2014 76 afişări

Unii lucrează cu marmură, gheaţă ori cu bronz, iar alţii sculptează în mâncare. Sau cel puţin aşa pare, după cum o arată cazul artistei britanice Anna Barlow, care s-a specializat în deserturi de-ţi lasă gura apă, mai ales îngheţate, care nu sunt însă preparate din ingredientele clasice, ci din ceramică.

Artista, care a dobândit cunoştinţele necesare modelării unor deserturi apetisante din ceramică după ani de experimente, petrece în medie trei luni la realizarea unei lucrări şi susţine că ceea ce a inspirat-o a fost dorinţa de a surprinde momentul când îngheţata începe să se topească, scrie The Independent.

Lucrările nu-i reuşesc întotdeauna din prima, dar nu se dă bătută, creând de la îngheţate în forme clasice la unele în formă de pantofi sau pernuţe.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/nu-mancati-obiectele-expuse-galerie-foto-12094111
12094111
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.