Slabul lor, voinicul nostru: inovaţiile modei masculine (GALERIE FOTO)

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 25 mai 2014 74 afişări

Dacă altădată silueta masculină ideală evidenţiată de moda timpului era una singură, mai nou aceasta poate varia în funcţie de casa de modă, după cum se poate observa în ultimii câţiva ani, scrie The Independent.

Şi în cazul colecţiilor sezonului de primăvară/vară 2014, Calvin Klein a optat pentru manechine cu constituţie de fundaşi din echipele de fotbal american, iar Hedi Slimane, spre exemplu, a ales bărbaţi cât se poate de subţiri.

Alegerea celor ce prezintă colecţiile se face, spun experţii, în funcţie de imaginea pe care vrea s-o transmită brandul, respectiv de uşurinţa de a fi recunoscut în rândul publicului-ţintă. De aceea, Calvin Klein optează pentru manechini atletici, iar Donatella Versace caută modele care să pună în evidenţă ţinutele sale cu umeri laţi şi înguste pe talie şi şolduri.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/slabul-lor-voinicul-nostru-inovatiile-modei-masculine-galerie-foto-12649104
12649104
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.