Sediul CEC din Sibiu, scos la vanzare

Postat la 30 aprilie 2007 120 afişări

CEC organizeaza pe 3 mai o licitatie pentru vanzarea sediului detinut in zona centrala a Sibiului. Cladirea are 11 etaje si o suprafata desfasurata de 15.000 de metri patrati si a fost evaluata de agentii imobiliari la o suma minima de 10 milioane de euro.

Licitatia reprezinta a doua tentativa a CEC de a vinde locatia, prima, care a avut loc pe 29 martie, fiind amanata din lipsa ofertelor. Georgia Radu, specialist PR la CEC, a declarat ca "motivul pentru vanzarea sediului este faptul ca, in urma modernizarii si informatizarii activitatii, spatiul este supradimensionat pentru activitatea curenta a bancii". In plus, reprezentantul CEC a precizat ca pretul fixat pentru licitatie este aliniat la cele practicate pe piata.

Daniel Negrea, patronul agentiei Immo Land, a declarat ca valoarea pe metrul patrat a cladirilor mari ar trebui sa fie mai mica decat cea practicata in zona. Metrul patrat la un apartament din zona in care e situat sediul ajunge la 800 de euro, iar pretul spatiilor comerciale se apropie de cele ale apartamentelor. Patronul agentiei imobiliare Mara Imobiliare, Sorin Mihaila, considera ca pretul cladirii aflate in zona centrala a orasului Sibiu ar putea ajunge si la 1.500-2.000 de euro pe metrul patrat.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Sediul,
CEC,
din,
Sibiu,
,
scos,
la,
vanzare
/arta-si-societate/lifestyle/sediul-cec-din-sibiu-scos-la-vanzare-4073772
4073772
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.