Se poartă telefonul bine îmbrăcat

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 12 septembrie 2015 192 afişări

Se poartă telefonul bine îmbrăcat

Nu numai posesorul, ci şi telefonul său trebuie să fie bine îmbrăcat, conform ultimelor tendinţe din modă. Tot felul de companii, printre care şi case de modă, oferă carcase elegante pentru telefoane, confecţionate fie din lemn special cu anumite defecte care-l fac să arate spectaculos, fie din piele, metale preţioase, dar nu numai.

Carcasele nu sunt însă disponibile pentru orice model de telefon, ofertanţii preferând să se concentreze pe câteva dintre cele mai scumpe, mai ales de la Apple, care nu are o ofertă bogată de terminale, şi mai puţin pe telefoane cu Android sau de la BlackBerry.

Gama de carcase scumpe variază de la modele mai tinereşti cu diverse forme, printre care cutii de lapte, sprayuri de vopsea sau buze, ori desene vesele la unele mai sobre din diverse tipuri de piele şi metale preţioase, menite să impresioneze privitorul, dat fiind că telefonul este un obiect care se poartă de cele mai multe ori la vedere.

Iniţial gândite să fie simple şi să protejeze, carcasele au devenit un accesoriu foarte popular şi, datorită acestui lucru, tot mai multă lume a început să caute ceva mai deosebit, tendinţă care nu a scăpat unor case de modă precum Stella McCartney, Diane von Furstenberg, Fendi, Dior sau Louis Vuitton, care au pus în vânzare ”îmbrăcăminte„ pentru telefoane sau chiar şi pentru tablete.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
telefon,
moda,
telefoane,
case,
piele,
scumpire
/arta-si-societate/lifestyle/se-poarta-telefonul-bine-imbracat-14709346
14709346
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.