Cât costă o ediţie limitată Mahjong cu incrustaţii de sidef

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 13 septembrie 2015 180 afişări

Cât costă o ediţie limitată Mahjong cu incrustaţii de sidef

În căutarea unor noi produse cu care să-şi îmbie clienţii, industria luxului îşi îndreaptă atenţia spre jocuri, un exemplu în acest sens fiind foarte popularul Mahjong, un joc cu piese de forma celor de domino, dar cu diverse imagini şi simboluri pe ele, jucat de foarte mulţi oameni de pe glob şi mai ales din China, ţara sa de origine, scrie Financial Times.

Cartier a produs o ediţie limitată de 18 seturi de Mahjong, ”Panda„, cu incrustaţii de sidef, la preţul de circa 50.000 de euro, Louis Vuitton şi Gucci au creat, de asemenea, seturi pentru piaţa chineză, iar Hermes a lansat un set din lemn de trandafir şi piele de viţel, cu zaruri de abanos şi piese lucrate manual, pentru care clienţii trebuie să achite peste 30.000 de euro şi să aştepte trei luni ca să le fie livrat. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
clienti,
jocuri,
lux,
mahjong
/arta-si-societate/lifestyle/cat-costa-o-editie-limitata-mahjong-cu-incrustatii-de-sidef-14709359
14709359
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.