Parcheaza la mine in garaj!

Postat la 26 martie 2007 10 afişări

Solutia la eterna problema a locurilor de parcare s-ar putea dovedi tot Internetul. Peasy este un website este care functioneaza ca o piata online a locurilor de parcare, ajutandu-i pe soferi sa caute si sa rezerve spatii de parcare inainte de a pleca de acasa si pe proprietarii de case sa scoata profit din locurile de parcare nefolosite prin adaugarea lor in reteaua Peasy.

Pentru a inchiria un loc de parcare, proprietarul trebuie sa se inregistreze pe website-ul Peasy si sa introduca cateva date relevante despre acesta, de la pret, momentele cand acesta este disponibil si daca va fi inchiriat zilnic sau saptamanal. Apoi, soferii in cautarea unui loc de parcare le pot rezerva online sau pot negocia un pret mai bun. Peasy estimeaza ca cei mai multi utilizatori vor castiga in medie 500-1500 de lire sterline pe an, iar cei care dispun de un loc de parcare intr-o locatie de rima mana pot ajunge la 3000 de lire pe an.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Parcheaza,
la,
mine,
in,
garaj!
/arta-si-societate/lifestyle/parcheaza-la-mine-in-garaj-4073735
4073735
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.