Noua modă ÎN RÂNDUL OLIGARHILOR RUŞI: nevestele extrem de tinere pe care le cuceresc înainte ca ele să implinească 18 ani

Postat la 25 decembrie 2020 41340 afişări

Dacă până acum a fost considerat de prost gust ca un bărbat în vârstă să se căsătorească cu o femeie mult mai tânără decât el acum este chiar o tendinţă în Rusia, în rândul miliardarilor. Foarte mulţi bogătani din Rusia au neveste care le-ar putea fi copii, scrie site-ul englishrussia.com

VEZI AICI CUM ARATA SOTIILE 

Diferenţa dintre Valentin Ivanov şi nevasta lui Lisa este de 37 de ani, iar cei doi s-au căsătorit când ea avea 18 ani, însă cei doi se vedeau de când ea era încă minoră, de la doar 14. Acum el are 55 de ani.

Anatoly Danilitski şi cântăreaţa Slava. Diferenţa dintre ei este de 28 de ani.

Alexander Lebedev şi soţia lui Elena. Diferenţa dintre ei este de 37 de ani. Elena avea probleme cu drogurile şi cu poliţia şi tatăl ei l-a rugat pe Alexander să-l ajute. Acum, fata din Siberia trăieşte în Londra şi Moscova şi are un castel în Franţa şi o vilă în Italia.

Vlad Doronin este cunoscut pentru faptul că a ieşit cu Naomi Campbell, iar acum iese cu un alt supermodel, o rusoiacă cu câţiva ani mai mare decât propria fiică.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
miliardari,
rusi,
tinere,
rusia,
casatorie,
barbat,
femeie,
fiice

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.