Noaptea în parcul de distracţii

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 13 august 2017 78 afişări

Pline de viaţă în timpul zilei, parcurile de distracţii se transformă după căderea nopţii, devenind de-a dreptul stranii, după cum încearcă s-o arate fotograful italian Stefano Cerio în lucrarea sa ”Night Games“ (”Jocuri nocturne“), scrie CNN.

Noaptea în parcul de distracţii

Acesta fotografiază noaptea ”lumi artificiale“, aşa cum descrie el parcurile de distracţii, încercând să surprindă atmosfera acestora după lăsarea întunericului. Căutarea de imagini spectaculoase l-a purtat până în China, dar şi în Statele Unite ori Europa, fotograful dorind să arate lumii cât de mult se schimbă parcurile de distracţii atunci când au plecat şi ultimii vizitatori.

Cea mai stranie imagine din colecţia sa, susţine Stefano Cerio, o reprezintă una cu Statuia Libertăţii căzută, dintr-o zonă a parcului Mirabilandia, din Ravenna, Italia, care ilustrează o viziune pesimistă asupra viitorului Statelor Unite ale Americii.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
parcuri,
cadere,
fotograf,
incercare,
noapte,
cnn,
drept,
italian,
jocuri,
timp

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.