Lecţia de stil pentru această vară

Autor: Ioana Matei Postat la 22 mai 2015 883 afişări

Elemente metalice, combinaţii neobişnuite de materiale şi culori, cât şi specificaţii tehnice ideale pentru călătoriile acestei veri sunt principalele caracteristici ale pieselor prezentate în această ediţie.

Magnetism şi inovaţie

Omega a lansat pe piaţă primul ceas cu mecanism antimagnetic,  ce continuă să funcţioneze chiar şi dacă este supus unui câmp magnetic de 15.000 de gauss, echivalentul unei proceduri tip RMN. Piesa Seamaster Aqua Terra 15.000 Gauss face parte din colecţia Aqua Terra, caracterizată de design inovativ şi de tehnologie futuristă. Cadranul are o dimensiune de 41,5 mm, este din oţel inoxidabil, la fel ca şi brăţara cu care piesa este dotat. Ceasul este rezistent la apă până la o presiune de 15 bari.

Cellini, 27.300 lei


Porţelan şi strălucire

Cerceii  fac parte din cea mai recentă colecţie de bijuterii din porţelan pictat manual imaginată de artista Ana Wagner. Synthesis păstrează stilurile de inspiraţie Art Nouveau şi Art Deco, folosite în colecţiile anterioare, şi aduce ca noutate strălucirea cristalelor Swarovski. Sunt confecţionaţi din porţelan pictat manual cu aur pur, montat în argint aurit şi cristal Swarovski.

Wagner Arte, 1.192 lei


Pentru călătorii în jurul lumii

Ceasul Navitimer World, lansat de marca elveţiană Breitling, este ideal pentru călătorii, datorită indicatorilor unui fus orar dublu cu care este dotat. Un braţ suplimentar cu vârful de culoare roşie afişează timpul dintr-o altă parte a globului, pe o scară de 24 de ore, indicând dacă este zi sau noapte în locul relevant pentru proprietarul piesei. Mişcarea cronografului este protejată de o carcasă din oţel, iar carcasa spate este gravată cu orare ale marilor oraşe ale lumii. Ceasul de 46 mm are un mecanism automatic şi este dotat cu o brăţară  din oţel inoxidabil.

Cellini, 34.000 lei


Ceasul navigatorilor

Ceasul Oyster Perpetual Yacht-Master, lansat în 1992, este o referinţă printre ceasurile nautice şi întruchipează legăturile privilegiate dintre Rolex şi lumea navigaţiei, ce au început în anii ‘50. Carcasa are o rezistenţă garantată la apă de până la 100 de metri. Variantele de 40 şi 37 mm de 18 karate prezentate în 2015 sunt echipate cu brăţara Oysterflex, dezvoltată şi patentată de Rolex. Brăţara aceasta este o combinaţie între robusteţea unei brăţări din metal şi flexibilitatea unei benzi elastice. Este dotat cu un bezel rotativ bidirecţional, din aur de 18 k şi platină.

Rolex, preţ la cerere


Combinaţii ieşite din tipar

Elementele din zirconiu şi aurul cu care este placat colierul, cât şi cristalele Swarovski sunt combinaţia neaşteptată la care invită brandul Parure Milano. Este o bijuterie modernă, potrivită pentru ocazii speciale sau pentru a servi drept accesoriu  inedit unei zile obişnuite.

Luxury Gifts, 1.349 lei


Eleganţă metalică

Elegant şi rafinat, colierul acesta poate fi accesoriul preţios al unei ţinute de gală. Piesa este relevantă pentru brandul de care aparţine, Parure Milano, ce s-a impus pe piaţa bijuteriilor datorită designului inovativ şi materialelor originale.  Colierul placat cu rodiu cu cristale Swarovski este relevant în acest sens.

Luxury Gifts, 709 lei


Mereu contemporan

Modelul Zenith Elite Power Reserve este o piesă clasică, fidelă moştenirii Zenith. Brandul a fost fondat în 1865 de Georges Favre-Jacot, orologerul elveţian ce avea ca ambiţie crearea celor mai precise ceasuri din lume. Colecţia Elite păstrează valorile iniţiale ale mărcii şi este caracterizată de o eleganţă mereu contemporană. Piesa Zenith Elite Power Reserve are un mecanism automatic şi are ca particularitate o rezervă de energie de minimum 50 de ore, cât şi un indicator care indică nivelul de energie. Ceasul are o carcasă cu un diametru de 40 mm, un cadran argintiu cu indicatori orari aplicaţi, placaţi şi faţetaţi cu rodiu. Carcasa, indicatorii orari, braţele ceasurilor şi încuietoarea sunt din oţel inoxidabil, iar carcasa spate este dintr-un cristal transparent din safir.

Galt, 27.100 lei

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/lectia-de-stil-pentru-aceasta-vara-14310654
14310654
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.