La plajă în Europa

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 30 iunie 2015 594 afişări

La plajă în Europa

Unii nu se simt bine dacă nu au în jurul lor o mulţime de oameni, chiar şi la plajă, alţii preferă locurile mai retrase unde să stea liniştiţi la soare, iar prin Europa se găsesc destule locuri care să le ofere ce doresc, consideră The Telegraph.

La Plage Casadelmar de pe Peninsula Benedettu din Corsica este situată într-unul din cele mai liniştite puncte din zona Mediteranei, aproape de Porto Vecchio, locul unde trag iahturile bogaţilor şi unde sunt magazinele cu articole de lux pentru ei. Complexul La Plage Casadelmar cuprinde mici case de piatră simplu decorate, iar cei care-i trec pragul pot alege să lenevească sau să practice sporturi nautice, dar şi să meargă la o partidă de călărie sau în excursii gastronomice.

Pe Coasta Lisabonei, în Portugalia, se află Areias do Seixo, cam la jumătate de oră de mers cu maşina de capitala ţării. Micul hotel cu vedere la Atlantic are 14 dormitoare cu sobiţe cu lemne şi pereţii decoraţi cu fragmente de poezii scrise cu creta.

Oaspeţii pot aduna scoici sau căuta alte ”comori“ pe plajă sau se pot aduna seara la un foc de tabără să asculte cântece de chitară ori relaxa la un spa cu tratamente ayurvedice. Între Corsica şi Sardinia se află o insulă numită Cavallo, destinaţie preferată a vedetelor în anii ‘70, dar care în prezent este un loc mult mai liniştit, în care se află doar un hotel (Hotel & Spa des Pecheurs), soare, nisip şi se pot practica sporturi nautice.

În apropiere de Bordeaux, în Franţa, se află Dune du Pilat (Duna lui Pilat), o zonă cu dune de nisip ca în Sahara, la marginea căreia se găseşte La Corniche, în Pyla Sur Mer, un hotel în care se adună cei bogaţi începând din anii ‘30. Oaspeţii se pot plimba pe plaja de lângă hotel sau pot închiria biciclete să exploreze împrejurimile, fără a fi deranjaţi de hoarde de turişti.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
plaja,
europa,
locuri,
soare,
hotel,
lipsa,
oameni
/arta-si-societate/lifestyle/la-plaja-in-europa-14517922
14517922
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.