La 25 de ani a renunţat la job, iar acum câştigă sute de mii de dolari călătorind în jurul lumii - GALERIE FOTO

Postat la 13 aprilie 2016 5721 afişări

Foarte mulţi oameni şi-ar dori să renunţe la slujba de birou, de la 9 la 5, pentru posibilitatea de a călătorii în jurul lumii. Ce ziceţi dacă aţi putea să faceţi asta şi să câştigaţi şi un salariu bun în acelaşi timp. Acest lucru este valabil pentru Jill DeConti, scrie Daily Mail.

 

DeConti are 25 de ani şi şi-a părăsit jobul din domeniul finanţelor, a vândut casa şi tot ce deţinea şi a pornit la drum. Economiile au ajutat-o să se întreţină la început însă acum câştigă sute de mii de dolari, potrivit ziarului britanic. 

 

Sursele de venit sunt diverse: comerţul cu produse pe care le găseşte doar în anumite ţări pe care apoi le vinde pe diferite platforme online. Conduce o mică companie de marketing şi deţine un blog de travel de lux. În doar câteva luni, contul de instagram al blogului are aproape 5000 de fani. 

 

De asemenea, DeConti a publicat un e-book despre experienţele sale de călătorie şi mentorează femei care doresc să călătorească sau care vor să-şi înceapă propria afacere. Şi, bineînţeles, primeşte sponsorizări de la mai multe companii.

 

Pentru a-şi eficientiza timpul petrecut în fiecare ţară vizitată. ea lucrează doar 4-5 ore pe zi şi externalizează multă parte muncă asistenţilor săi. "La început lucram 12 ore pe zi, dar acum am învăţat să lucrez mai inteligent, mai eficient", a spus ea. 

 

"Este greu la început. Trebuie să ai încredere în tine, să tot încerci si să nu renunţi. Trebuie să munceşti din greu şi să fii determinat", mărturiseşte tânăra.

 

"Cu un an înainte de a începe această aventură mi-am dedicat tot timpul liber învăţând tot ce trebuie să ştiu despre marketing online, am căutat o nişă pe piaţă şi mi-am făcut un plan. Am citit cărţi de business despre oameni de succes, fapt care mi-a dat o perspectivă cu privire la lucrurile pe care aceştia le fac în mod corect, apoi le-am aplicat şi eu", a mai spus DeConti.

 

Obiectivul pentru acest an este să-şi crească afacerea şi caută noi oportunităţi de afacere.

 

"Nu sunt specială. Sunt doar o fată care a avut un vis în care a crezut. Oricine poate face ce fac eu. Trebuie doar să înceapă. Pas cu pas.", a încheiat ea.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/la-25-de-ani-a-renuntat-la-job-iar-acum-castiga-sute-de-mii-de-dolari-calatorind-in-jurul-lumii-galerie-foto-15240891
15240891
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.