Jesse Jane, starul celor mai scumpe filme pentru adulţi

Postat la 10 iunie 2014 7428 afişări

Jesse Jane, starul celor mai scumpe filme pentru adulţi

Jesse Jane este, pentru mulţi, imaginea industriei de filme pentru adulţi. Ea a jucat în seria "Pirates", cele mai costisitoare filme de acest gen produse, cu bugete de peste 10 milioane de dolari.

Jane, pe numele său real Cindy Taylor, s-a născut în 1980 în Moore, Oklahoma. A fost majoretă şi apoi model, iar de la vârsta majoratului a intrat în industria filmelor pentru adulţi.

"Am ştiut întotdeauna că pot să împărtăşesc momente intime şi în faţa camerei, aşa că m-am mutat din Oklahoma în Los Angeles pentru a-mi construi cariera", povesteşte Jesse Jane. "Cea mai distractivă parte a meseriei este că ne plimbăm foarte mult, călătorim prin toată America."

"Pirates" este considerat cel mai costisitor film pentru adulţi produs vreodată. Cu un buget de 10 milioane, filmul a avut printre actori nume cunoscute ale industrie. "Pirates 2" a avut de asemenea un buget impresionant, ocupând locul doi din acest punct de vedere.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/jesse-jane-starul-celor-mai-scumpe-filme-pentru-adulti-12732188
12732188
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.