Idei de afaceri: gazdă pentru căţeii cu stăpâni în vacanţă

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 13 octombrie 2013 227 afişări

Vacanţele sunt relaxante pentru proprietarii de câini, dar stresante pentru câinii înşişi care trebuie să le petreacă la un adăpost special, motiv pentru care o firmă nou apărută din SUA promite o soluţie mai puţin stresantă pentru aceştia.

Idei de afaceri: gazdă pentru căţeii cu stăpâni în vacanţă

Compania DogVacay şi-a construit o reţea de gazde temporare pentru câini. Gazdele, care au pregătirea necesară să se ocupe de animale şi care au fost atent verificate, sunt puse în legătură cu proprietarii de câini, care au posibilitatea de a alege dintre 10.000 de dog-sitteri din toată ţara. Gazdele îşi fixează preţurile, iar firma îşi păstrează un comision de 15%.

Proprietarii pot face rezervări online sau prin intermediul telefonului mobil, iar cei cărora le încredinţează căţelul îl iau acasă la ei, îl plimbă, se joacă cu el sau chiar îl duc la ore de dresaj şi le trimit fotografii stăpânilor, să stea liniştiţi în vacanţă din moment ce prietenul lor este bine îngrijit.

Potrivit directorului Aaron Hirschhorn, DogVacay a atras în total, începând din martie 2012, 22 milioane de dolari de la fonduri de venture capital, iar acum se laudă că în august a contractat de zece ori mai multe cereri de cazare pentru câini decât în ianuarie. Piaţa americană a serviciilor de îngrijire a animalelor de casă se ridică la 11 miliarde de dolari.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/idei-de-afaceri-gazda-pentru-cateii-cu-stapani-in-vacanta-11504728
11504728
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.