Bancpost oferă credite cu o lună de pauză anual la plata ratei

Autor: Crenguta Nicolae Postat la 12 octombrie 2013 350 afişări

Bancpost a lansat o nouă generaţie a creditului cu dobândă personalizată - "Creditul Nume Prenume cu Vacanţă", care permite o lună de pauză de la plata ratei în fiecare an, pe întreaga durata a creditului. Astfel, clienţii Bancpost pot beneficia până la 5 pauze de la plata ratei pe intreaga durată a creditului, indiferent de momentul şi motivele pentru care aleg să apeleze la această facilitate.

Bancpost oferă credite cu o lună de pauză anual la plata ratei

"Prin "Creditul Nume Prenume" recompensăm persoanele cu un comportament financiar responsabil, iar prin nou introdusa funcţionalitate de "Vacanţă" de la plata ratei punem la dispoziţia clienţilor opţiunea de a utiliza sumele aferente ratei lunare pentru alte scopuri", a declarat Andrei Pîrvu, Director în cadrul Direcţiei Credite Persoane Fizice a Bancpost.

"Creditul Nume Prenume cu Vacanţă" este disponibil în urma unui proces de pre-aprobare rapid, de maxim 15 minute, comisionul de rambursare anticipată este zero, iar până la 31 decembrie 2013, comisionul de analiză este gratuit.

"Creditul Nume Prenume cu Vacanţă" este un credit negarantat cu o valoare cuprinsă între 1.500 şi 40.000 de lei, pe o perioada între 12 şi 55 de luni şi o dobândă variabilă în intervalul 7,7% p.a. şi 12,5% p.a., personalizată conform profilului financiar şi istoricului de plată ale clientului.

De exemplu, pentru un credit de 15.000 lei pe 55 de luni, o dobândă variabilă de 9,5% şi comision de administrare lunar de 0,41%, rata lunară este de 399 lei - DAE 15,41%, iar suma totală de rambursat este de 20.404 lei.

Bancpost ocupa la finele anului trecut locul al zecelea în sistemul bancar după valoarea activelor - 12,1 mld. lei, corespunzător unei cote de piaţă de 3,3%.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/bancpost-ofera-credite-cu-o-luna-de-pauza-anual-la-plata-ratei-11502479
11502479
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.