Gestul impresionant al unui profesor din România. A luat 6.000 lei credit pentru o excursie cu copii săraci, de Centenar

Postat la 20 martie 2018 169 afişări

Un profesor de religie din judeţul Botoşani a decis să le ofere copiilor cu posibilităţi materiale reduse din Botoşani, Republica Moldova şi Ucraina o excursie inedită, pentru a marca într-un mod aparte Anul Centenarului. Profesorul a luat un credit de 6.000 de lei.

Gestul impresionant al unui profesor din România. A luat 6.000 lei credit pentru o excursie cu copii săraci, de Centenar

Profesorul de religie din Rădăuţi-Prut a luat 6.000 de lei credit şi a reuşit să le ofere celor 36 de copii un circuit imedit, pe urmele istoriei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

36 de copii din România, Republica Moldova şi Ucraina, însoţiţi de 15 cadre didiactice, s-au reunit la Botoşani de unde au pornit pe urmele celor mai importante obiective turistice din zonă şi au aflat detaliile Unirii din urmă cu 100 de ani.

Pentru a reuşi să le ofere elevilor excursie, iniţiatorul proiectului, un profesor de religie din Rădăuţi Prut, a luat un credit la bancă.

Citeşte continuarea pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.