Ce surpriză le pregăteşte Apple clienţilor săi. 300 de ingineri lucrează în secret în apropierea sediului central

Autor: Andra Stroe Postat la 19 martie 2018 207 afişări

Surse anonime au dezvăluit că 300 de ingineri lucrează la un nou proiect al companiei Apple, într-o unitate secretă de producţie aflată în apropierea sediului central al companiei, din California.

Ce surpriză le pregăteşte Apple clienţilor săi. 300 de ingineri lucrează în secret în apropierea sediului central

Se pare că, pentru prima dată, Apple Inc. va proiecta şi va produce propriile display-uri. Pentru început va fi produs un număr mai mic de ecrane, pentru testare.

Gigantul tehnologic va face o investiţie semnificativă în dezvoltarea noii generaţii de display-uri MicroLED, care vor avea compuşi de lumină diferiţi faţă de cele actuale, OLED. De asemenea, Apple promite, în viitor, gadget-uri mai subţiri, mai luminoase, şi cu un consum mai mic de energie.

Noul tip de display este mult mai greu de realizat decât cel actual. Surse anonime spun că o încercare a proiectului s-a făcut şi în urmă cu câţiva ani, fără a se concretiza în lansarea unui nou produs. Acum, datorită evoluţiei tehnologiei, compania dispune de mijloacele necesare pentru producţie, cu toate că, cel mai probabil, consumatorii vor trebui să aştepte câţiva ani înainte de a vedea rezultatele.

Până atunci, Apple va continua să folosească OLED, model pe care l-au implementat prima dată pentru iPhone X. Compania intenţionează să lanseze un al doilea iPhone OLED în toamnă, un model gigant de 6,5 inchi şi lucrează la extinderea producţiei OLED, pentru a include şi LG.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.