LOVITURA uriaşă dată de Copos. Care este noua investiţie a omului de afaceri

Postat la 19 martie 2018 933 afişări

Grupul Ana, controlat de omul de afaceri George Copos, a semnat cu austriecii de la Strabag pentru a demara construcţia birourilor Ana Tower, care vor fi gata la finalul anului viitor, la 19 luni de la începutul lucrărilor, potrivit companiei.

LOVITURA uriaşă dată de Copos. Care este noua investiţie a omului de afaceri

„Ambiţia noastră este de a realiza o clădire foarte performantă din punctul de vedere al eficienţei energetice, care oferă chiriaşilor facilităţi excelente, într-o zonă care suntem convinşi că va deveni în scurtă vreme un nou pol de business al Capitalei, mai ales după ce se va realiza şi Magistrala 6 de metrou, care va lega Aeroportul Otopeni de Gara de Nord. Sunt român şi investesc în România!“, a declarat George Copos, proprietarul Grupului ANA.

Valoarea estimată a contractului este de aproximativ 39 mil. euro, fără TVA, şi presupune construcţia clădirii de birouri de 24 de etaje lângă hotelul Crowne Plaza. 

Citeşte contiunarea pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.