Expoziţie cu cele mai urate 100 de coperţi de viniluri româneşti.

Postat la 25 februarie 2016 437 afişări

Expoziţie cu cele mai urate 100 de coperţi de viniluri româneşti.

Expoziţia intitulată „Worst 100 Romanian Vinyl Covers” va fi prezentată de „Muzeul Consumatorului Comunist” unde vizitatorii vor putea admira cele mai urâte coperţi ale discurilor de vinil româneşti va avea loc  pe 28 februarie în Timişoara la Scârţ Loc Lejer şi Auăleu.

„Expoziţia cuprinde atât coperţi de albume editate înainte de '89, cât şi discuri post - decembriste. Sunt incluse toate genurile muzicale existente pe piaţa muzicală românească din anii '60 -'95.  De la manele la heavy-metal nu scapă nimeni!”, se arată pe pagina de Facebook a evenimentului.

„Mi-e greu să decid care este chiar cea mai urâtă. Să nu se supere ceilalţi că n-au ieşit ei primii. Într-un top zece al celor mai urâte coperţi româneşti se numără Commando – «Templul plăcerilor», orice disc de la Savoy, Formaţia Condor, Romica Puceanu, Azur, Radu Nistor, Tomis Junior, oricare Mirabela Dauer, Odeon. Expoziţia este gratuită şi muzeul acceptă donaţii de obiecte. Dacă cineva crede că deţine discuri cu coperţi urâte este rugat să le aducă“, a declarat Ovidiu Mihăiţă, organizatorul acestei expoziţii, pentru pressalert.ro.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/expozitie-cu-cele-mai-urate-100-de-coperti-de-viniluri-romanesti-15087228
15087228
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.