Cum sa faci senzatie pe plaja si pe strada

Autor: Roxana Cristea Postat la 03 aprilie 2011 40 afişări

Diamantele, aurul si modele exclusiviste sunt preferatele tuturor, chiar si atunci cand vine vorba de o pereche de ochelari de soare. Cine nu ar vrea sa se afiseze in fata prietenilor cu o pereche care costa 300.000 de dolari?

O pereche de ochelari de soare creati de un designer celebru pot deveni cu usurinta cel mai scump accesoriu din garderoba unei persoane. Un bun exemplu sunt ochelarii creati de newyorkezul Moss Lipow. Desi nu are studii in designul ochelarilor, Moss Lipow a creat de-a lungul timpului mai multe perechi unice de ochelari. Unele dintre acestea au ramele din piele de aligator si costa peste 3.800 de dolari. Lipow a creat pana acum peste 3.000 de perechi diferite de rame de ochelari.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
lifestyle,
moda,
ochelari de soare,
plaja,
strada
/arta-si-societate/lifestyle/cum-sa-faci-senzatie-pe-plaja-si-pe-strada-8120306
8120306
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.