Cum arată fratele Madonnei şi de ce a trăit 7 ani pe străzi - FOTO

Postat la 25 decembrie 2017 1252 afişări

Madonna este una dintre cele mai cunoscute pop-staruri din lume: are milioane de fani, hit-uri muzicale şi o avere impresionantă. Cu toate acestea nu toţi membrii familiei sale trăiesc bine.

Cum arată fratele Madonnei şi de ce a trăit 7 ani pe străzi - FOTO

Anthony Ciccone, 61 de ani, fratele Madonnei a trăit pe străzi şapte ani de zile şi s-a luptat cu adicţia de alcool, scrie Daily Mail.

Anthony Ciccone şi-a acuzat sora că aceasta nu-l iubeşte şi că nu-i pasă de el. El a intrat într-un program de reabilitare revoluţionar unde pacienţii sunt lăsaţi să bea cât doresc. Se pare că tratamentul a funcţionat, iar acum Anthony s-ar afla în casa cântăreţei, a declarat celălalt frate Christopher.

Înainte de asta, Anthony trăia pe străzile din Michigan şi locuia sub un pod. Anthony şi-a pierdut slujba la crama deţinută de tatăl lui şi mama sa vitregă când a fost găsit beat în vie. De atunci, cel mai mare frate al Madonnei a avut mai multe probleme cu legea.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.