CULTURA LA ZI: Un nou roman de Rui Zink

Autor: Gabriela Dita - Mediafax Postat la 03 noiembrie 2011 42 afişări

Editura Humanitas şi Institutul Camoes din Bucureşti organizează la 2 noiembrie, la ora 18.30, la Librăria Humanitas Kretzulescu, lansarea romanului "Destinaţia turistică", de Rui Zink, în prezenţa autorului.

Rui Zink este este profesor de literatură la Universidade Nova din Lisabona. Volumul a apărut în colecţia "Cartea de pe noptieră", în traducerea Micaelei Ghiţescu. Este a treia carte semnată de Zink care apare la Humanitas, după "Cititorul din peşteră" şi "Aşteptarea".

La lansare vor vorbi: Rui Zink, Ioana Pârvulescu, Micaela Ghiţescu, Daniel Perdigao, director al Institutului Camoes din Bucureşti, şi Radu Paraschivescu. Lansarea va fi urmată de o sesiune de autografe.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/cultura-la-zi-un-nou-roman-de-rui-zink-8913171
8913171
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.