Cine pe cine vaneaza?

Postat la 01 octombrie 2007 13 afişări

Daca scrutati de ceva vreme piata auto din Romania pentru o noua achizitie destinata garajului dumneavostra, timing-ul ales este cat se poate de potrivit. Cele mai noi modele ale producatorilor mondiali vor sosi, la pachet, in tara, doar ca sa va faca munca mai usoara.

Cel mai mare eveniment auto din Romania va avea loc luna aceasta, atunci cand Salonul International de Automobile Bucuresti isi va deschide portile pentru a sasea oara in scurta sa istorie. Evenimentul, ce se desfasoara o data la fiecare doi ani, anunta, cu surle si trambite, peste 100 de modele "proaspete", dezvaluite in premiera mondiala la Frankfurt si prezentate in premiera absoluta in Romania. In total, SIAB 2007 va reuni 200 de expozanti, dintre care 35 de producatori auto, deci daca voiati sa treceti granitele pentru a cauta modele lansate recent in Germania sau Franta, mai ganditi-va. Rabdarea s-ar putea sa merite.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Cine,
pe,
cine,
vaneaza?

Citeşte pe Gandul.ro

/arta-si-societate/lifestyle/cine-pe-cine-vaneaza-4073953
4073953
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.