Cele mai scumpe pietre preţioase

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 31 octombrie 2015 507 afişări

Cele mai scumpe pietre preţioase

Pietrele preţioase aduc preţuri din ce în ce mai mari la licitaţii, unele stabilind chiar recorduri, succesul unor astfel de vânzări datorându-se şi parteneriatelor cu firme din mediul online, cum ar fi cel dintre Sotheby’s şi ebay, scrie The Telegraph.

Printre cele mai scumpe pietre preţioase se numără astfel safirul Blue Belle of Asia prins într-un colier de diamante vândut cu peste 17 milioane de dolari, rubinul Sunrise, montat într-un inel de casa Cartier, vândut cu circa 30 de milioane de dolari ori spinelul Hope, care-şi trage numele de la primul său proprietar, bancherul londonez Henry Philip Hope, şi care, până la achiziţia sa recentă cu aproape 1,5 milioane de dolari, nu mai fusese scos la vânzare de aproape un secol.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
pietre,
scumpire,
licitatie,
milioane,
miliarde,
recorduri
/arta-si-societate/lifestyle/cele-mai-scumpe-pietre-pretioase-14868237
14868237
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.