Cel mai nou bâzâit al modei: imitaţi albinele!

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 21 iulie 2013 188 afişări

În timp ce ecologiştii îşi arată respectul pentru micile albine protestând împotriva insecticidelor cărora le cad victimă acestea, industria modei îşi arată respectul inspirându-se de la ele, scrie Financial Times.

Cel mai nou bâzâit al modei: imitaţi albinele!

Creatorul Azzedine Alaia a lansat fuste şi rochii cu pliseuri cu modele ce amintesc de fagurii de miere, iar Marios Schwab a introdus în creaţiile sale modele hexagonale cu aceeaşi sursă de inspiraţie.

Casa Alexander McQueen a omagiat fascinantele insecte printr-o gamă largă de produse, de la rochii sau jachete cu modele de fagure la curele, butoni cu albinuţe ori pălării ce seamănă cu cele purtate de apicultori.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/cel-mai-nou-bazait-al-modei-imitati-albinele-11135621
11135621
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.