Cel mai bun job din lume? O studentă a fost plătită să meargă la petreceri în Statele Unite

Postat la 13 octombrie 2016 212 afişări

O studentă de 21 de ani a fost plătită de o companie producătoare de haine pentru a se distra alături de bogaţii Statelor Unite.

Cel mai bun job pe timpul verii pentru un student?. Ar putea fi.  Ella Crockett a fost plătită pentru a purta haine scumpe şi pentru a se distra pe iachturi. Ella Crockett, studentă în anul trei la Universitatea Newcastle, a fost aleasă de brandul de haine Jack Wills pentru a le promova produsele în Statele Unite mergând la petrecerile copiilor superbogaţi de peste ocean. "Este sută la sută cea mai bună vară pe care am avut-o. Aspectul social, precum evenimentele, a fost cea mai bună parte a slujbei şi m-am distrat foarte bine", a mărturisit tânăra pentru publicaţia britanică Daily Mail.

Crockett se îmbrăca în ţinute Jack Wills, mergea la petreceri pe iachturi, la evenimente şi documenta întreaga experienţă pe canalul acesteia de Instagram.

Totuşi jobul nu este atât de uşor pe cât pare: "Este o slujbă fără program, 24 de ore din 24 de ore, şapte zile din şapte, dar mi-a plăcut foarte mult, astfel încât nu am simţit întreaga experienţă ca o muncă". În plus, potrivit lui Crockett nu este un job pentru oricine "Trebuie să fii o persoană foarte sociabilă, care poate discuta cu oricine. ESte vorba despre construirea de relaţii şi networking.

Ella Crocket are puţin peste 1000 de urmăritori pe Instagram şi nu a menţionat pentru Daily Mail cu cât a fost plătită pentru această experienţă sau dacă măcar a rămas cu hainele oferite de companie.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.