Ce poţi face cu un buncăr dezafectat (GALERIE FOTO)

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 30 noiembrie 2013 343 afişări

După ce războiul s-a terminat, ce mai poţi face cu un buncăr? Locuinţe de lux, muzee, poate şi un centru de date sau, aşa cum a procedat un american, pivniţă pentru vinuri.

Aflând că vechiul buncăr din Parcul Naţional Presidio din San Francisco fusese scos din uz, s-a hotărât să-l preia pentru a-l transforma într-o pivniţă de vinuri pe care s-o închirieze colecţionarilor din zonă lipsiţi de spaţiu corespunzător în locuinţele lor sau care nu mai au suficient spaţiu în cramele proprii, scrie San Francisco Chronicle.

Ce poţi face cu un buncăr dezafectat (GALERIE FOTO)

Principalul avantaj al buncărului este acela că, fiind construit sub pământ şi dotat cu pereţi groşi, oferă condiţii apropiate de cele din peşterile folosite din vechime pentru maturatul vinului şi, în plus, nu depinde de alimentarea cu energie electrică pentru a asigura temperatura necesară păstrării în condiţii bune a băuturii.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/ce-poti-face-cu-un-buncar-dezafectat-galerie-foto-11732031
11732031
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.