Ce vedem la cinema: "Tată fără număr" (GALERIE FOTO, GALERIE VIDEO)

Postat la 30 noiembrie 2013 227 afişări

Inspirat din întâmplări adevărate, filmul "Tată fără număr" îl prezintă pe actorul de comedie Vince Vaughn în rolul unui bărbat imatur, nevoit să recunoască paternitatea a 533 de copii, în premieră pe marile ecrane, din 29 noiembrie.

"Filmul mi s-a părut foarte interesant pentru că, fiind tată la rândul meu, am apucat să descopăr tineri din medii complet diferite, dar şi felul în care gândesc alţi părinţi, în situaţii bune sau rele. Povestea este foarte puternică şi interesantă. Pune un individ în poziţia de a reacţiona în moduri foarte variate faţă de copiii săi, ceea ce în realitate nu se întâmplă", mărturiseşte Vaughn încântat de noul său rol. 

Ce vedem la cinema: "Tată fără număr" (GALERIE FOTO)

David a dus întotdeauna o viaţă simplă. Lucrează ca şofer la compania de cărnuri a familiei sale şi pare mulţumit de existenţa sa mediocră. Deşi e mărinimos şi cucereşte toţi oamenii pe care îi întâlneşte, David este şi imatur, împrăştiat, are datorii mari şi îi lipseşte o direcţie în viaţă. Dar când află că este tatăl biologic a 533 de copii şi că 142 dintre ei au acţionat în instanţă ca să-i afle identitatea, totul se schimbă şi David se hotărăşte să facă ceea ce trebuie şi, pentru prima oară în viaţă, să-şi asume responsabilitatea pentru faptele lui.

Ce vedem la cinema: "Tată fără număr" (GALERIE VIDEO)

Dornic să afle mai multe despre câţiva dintre urmaşii lui, îi caută şi se implică în problemele lor. Pe nesimţite, se ataşează de ei şi, pentru prima oară, înţelege satisfacţia de a pune binele celorlalţi mai presus de interesul lui.

Un film distribuit de MediaPro Distribution, "Tată fără număr" are premiera pe 29 noiembrie, în cinematografele: Hollywood Multiplex, CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Băneasa, Cityplex (Constanţa, Tulcea şi Braşov), Cinema City (Cotroceni, Arad, Arad Galeria, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Cluj Polus, Iaşi, Constanţa, Piteşti, Sun Plaza, Timişoara, Târgu-Mureş, Ploieşti), Cinema Arta (Târgu-Mureş), Patria (Craiova), Cinema Florin Piersic (Cluj), Premiera (Ploieşti), Cinema Sergiu Nicolaescu (Târgu-Jiu), Cinema Colors 3D (Craiova), Cinema Eugen Ionescu (Slatina), Cortina (Oradea), Cinema Glendale (Bucureşti), Cine Grand (Botoşani), Cinema Ostroveni (Ostroveni), Cinema Marcom (Buzău), Palace (Oradea), Cinema Grand Mall (Satu-Mare).

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/ce-vedem-la-cinema-tata-fara-numar-galerie-foto-galerie-video-11731989
11731989
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.