Ford opreşte producţia la Craiova şi în decembrie

Postat la 29 noiembrie 2013 537 afişări

Constructorul auto american Ford a decis să oprească temporar producţia la fabrica din Craiova şi în decembrie, urmând ca angajaţii să reia lucrul în 6 ianuarie, la secţia de motoare, respectiv în 8 ianuarie pentru asamblarea B-Max.

Ford opreşte producţia la Craiova şi în decembrie

 "Ca răspuns la situaţia precară a pieţei europene, Ford România continuă să-şi ajusteze volumele de producţie la uzina de la Craiova în luna decembrie. Astfel, putem confirma pentru luna decembrie oprirea producţiei de vehicule şi motoare timp de 7 zile, respectiv în perioada 12-20 decembrie", a declarat agenţiei MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Ford România, Ana-Maria Timiş.

Fabrica va fi închisă din 23 decembrie ca urmare a sărbătorilor de iarnă, urmând ca activitatea să fie reluată în ianuarie.

Pe perioada de întrerupere a producţiei, angajaţii vor fi plătiţi cu 80% din salariul de bază.

Directorul general al Ford România, Zoltan Brassai, a declarat în urmă cu o săptămână, la conferinţa "Mediafax Talks about Auto Industry 2013", că producţia la uzina din Craiova a fost reluată, cu o cadenţă zilnică de 1.000 de motoare şi 370 de unităţi B-Max.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ford-opreste-productia-la-craiova-si-in-decembrie-11730589
11730589
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.